Bekijk profielpagina

Hoe ik de Social Media Dokters in 50's stijl portretteerde. En het verhaal achter de legendarische U2-portretten van Anton Corbijn

Revue
 
Hoi!  Ook zo aan het genieten van de vakantie? Misschien zit je wel ergens op een berg, lig je op het
 
2 augustus · Editie #20 · Bekijk online
Arnold's portret- en verhaalvitaminen
Hoi! 
Ook zo aan het genieten van de vakantie? Misschien zit je wel ergens op een berg, lig je op het strand of zit je (net als ik gisteren) gewoon te werken aan de keukentafel ;-) 
Hoe dan ook: ik heb weer wat leuk leesvoer voor je verzameld over recente projecten, interessante artikelen en meer. Enjoy! En geniet nog van je vakantie.

Nieuw werk
Bedrijfsfotografie zoals het ook kan: Social Media Dokters in jaren 50 stijl
Tips
Are You Living an Insta Lie?
Exposities
Ode aan een Amsterdammer
In de media
‘In de woestijn kon Bono flink mopperen’
Een foto die steeds meer diepte krijgt
En verder…
Portretteerde ik Henk Swanenberg, staalhandelaar en multimiljonair uit Schaijk. Maar vooral een bijzondere en sympathieke man om te portretteren.
Portretteerde ik Henk Swanenberg, staalhandelaar en multimiljonair uit Schaijk. Maar vooral een bijzondere en sympathieke man om te portretteren.
Ten slotte
Je ontvangt deze e-mail omdat je je ervoor hebt aangemeld, omdat we samen hebben gewerkt of omdat we anderszins contact hebben gehad. Tips, opmerkingen, aanvullingen én complimenten zijn uiteraard van harte welkom.
Voor de debutanten: misschien ploft deze nieuwsbrief als een verrassing op je digitale deurmat. Mocht je niet gediend zijn van mijn verzamelde linkjes en andere info die ik de moeite van het delen waard vind, schrijf je dan gewoon uit en vergeet dat ik je heb gespamd.
Benieuwd hoe we samen iets moois kunnen maken? Bekijk mijn portfolio, stuur me een bericht of nog simpeler: bel me op 06 2840 1148.
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Arnold met Revue.
studioreyneveld.nl • arnold@studioreyneveld.nl • +31 (0)6 2840 1148